Vacature: ASV’57 zoekt nieuwe hoofdtrainer - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacature: ASV’57 zoekt nieuwe hoofdtrainer

Vacature: ASV’57 zoekt nieuwe hoofdtrainer

21 maart 2023 12:30


ASV’57 zoekt voor het seizoen 23/24 een hoofdtrainer voor het eerste elftal. Wij zoeken een trainer die enthousiast en gedreven is maar vooral tactisch en technisch sterk is onderlegd. Je hebt een duidelijke voetbalvisie en houdt daaraan vast. Je staat boven het elftal en krijgt op die manier de ploeg mee. De trainingen zijn uitdagend en gevarieerd waarbij tussen de wedstrijden en trainingen een logisch verband zit. Je schuwt conditioneel werk niet.

Het eerste is een brede, talentvolle - maar soms ook eigenwijze - groep spelers. Ze zijn gedreven en prestatiegericht en schuwen de discussie niet. De hoofdtrainer werkt nauw samen met de trainer van het tweede selectie-elftal. Waar en wanneer mogelijk heeft de hoofdtrainer ook oog voor de (ontwikkeling van de) jeugd.

ASV’57 heeft het karakter van een gemoedelijke dorpsclub en kent een grote betrokkenheid van leden, vrijwilligers en supporters. Doordat het dichtbij Almelo ligt, heeft het niettemin ook de voordelen van een vereniging uit de stad. Er is dan ook een gezonde aanwas van spelers, sponsors etc.

Wanneer je belangstelling hebt, dan nodigen wij je uit om uiterlijk 27 maart a.s. een CV en korte motivatie te sturen naar:

Pieter Mulder, bestuur ASV’57

E-mail: mulder@muldervangeel.nl

tel: 06-466 24 541

Delen

Lees meer over:
ASV'57 Seizoen 2023-2024 hoofdtrainer

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!