ASV’57 sponsor Fysiotherapie Het Schol in de spotlight - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ASV’57 sponsor Fysiotherapie Het Schol in de spotlight

ASV’57 sponsor Fysiotherapie Het Schol in de spotlight

30 mei 2023 17:45


Fysiotherapie Het Schol te Almelo is sinds een jaar bronzen sponsor van onze vereniging. Daarnaast verzorgd fysiotherapeut Rick de verzorging van onze eerste selectie en mede door hem waren het aantal blessures dit jaar gering te noemen. Hoog tijd dus om deze sponsor onder de aandacht te brengen bij onze leden.

De hoofdvestiging van de praktijk is gevestigd te Almelo, maar ook in Aadorp kan een ieder terecht in de praktijkruimte die is ondergebracht in het dorpshuis. De praktijk herbergt 16 volwaardige fysiotherapeuten die allerlei behandelingen kunnen verrichten.

Zo kunt u bij Het Schol terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, oedeem therapie, dry needling, psychosomatische-, oncologie-, thuiszorg-, sport-, handfysiotherapie, echo diagnostiek, valpreventie "vallen verleden tijd", fysiofitheidscan, medical taping, en shockwave. Daarnaast is er de mogelijkheid om te fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut op bijna iedere dag van de week.

Aarzel dus niet en neem contact op met de praktijk als u een behandeling wilt of nodig hebt. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je in goede handen bent bij de fysiotherapeuten van Het Schol.

Fysiotherapie Het Schol
Het Schol 26
7608 DR Almelo
0546-860528
www.fysiohetschol.nl
info@fysiohetschol.nl


fysio-het-schol-reclamebord.jpg

 

teamfoto-het-schol-2022.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!