Weekverslag van “Uw Verslaggever” - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Weekverslag van “Uw Verslaggever”

Weekverslag van “Uw Verslaggever”

31 mei 2023 18:30


Hoewel er in het afgelopen weekend best veel voetbalwedstrijden op het programma stonden is uw verslaggever niet afgereisd naar ‘t Heuveltje. Soms zijn andere dingen in het leven net iets belangrijker dan voetbal zullen we maar zeggen. Uw verslaggever was dan ook niet aanwezig in Daarleveen waar JO17 om 11.30 uur moest aantreden en kampioen kon worden. Dat gebeurde helaas niet, want de ploeg verloor met 3-1 en staat daardoor één punt achter de ploeg uit Daarleveen en is dus afhankelijk hoe deze ploeg het komend weekend zal gaan doen tegen Juventa’12 terwijl wij thuis spelen tegen de nummer drie Hardenberg. Maar een kans is een kans en die zijn er om te grijpen dus gewoon vol gas geven en kijken waar het schip strandt zei ooit een wijs man.

Herstel ere-voorzitter Gerard Hondebrink

Nee uw verslaggever had zo zijn eigen beslommeringen dit weekend. Geen vervelende overigens. Zo bracht hij een bezoek aan oud voorzitter Gerard Hondebrink die weer thuis is aan de Kastanjelaan nummer 7 en daar verder mag revalideren na zijn ingrijpende operatie waarbij zijn complete lever werd vervangen in het academisch ziekenhuis in Groningen. Uw verslaggever was natuurlijk al op de hoogte hoe het een en ander was verlopen en dat de ingreep - bij een ieder die nauw betrokken was - een geweldige aanslag is geweest niet alleen fysiek, maar ook emotioneel. Toch was Gerard goed aanspreekbaar en zichtbaar een aantal kilo’s kwijt, alleen de conditie moet weer vanaf nul worden opgebouwd. Daardoor wordt bezoek aan huis - alleen op afspraak met Betty - ook beperkt toegestaan en gelet op het feit dat de weerbaarheid niet optimaal is zal Gerard zeker een jaar lang niet op de voetbal komen. Dit om infecties te voorkomen. Wel vond hij het mooi dat het eerste team weer gepromoveerd is naar derde klasse en dat zijn FC Twente zo goed had gepresteerd dit seizoen. Dus met andere woorden het gaat weer de goede kant op met onze ere-voorzitter.

Janny van der Heijde weer thuis

Wie ook weer naar huis mocht was Janny van der Heijde. Zij onderging diverse chemokuren en als laatste werden haar stamcellen - eerder succesvol afgenomen - weer teruggeplaatst in haar lichaam. Dat betekent dat haar lichaam ook een gevecht heeft geleverd van jewelste en natuurlijk kost zoiets kracht zowel lichamelijk als mentaal. Hoewel uw verslaggever graag even langs was gegaan met een mooie ruiker mag dat helaas nog niet. Ook hier is het gevaar op allerlei complicaties te groot. Wel heeft ze het hartstikke leuk gevonden zo begreep uw verslaggever dat menigeen een kaartje heeft gestuurd. Die hangen dan ook op een prominente plek in de woonkamer aan de J.J. van Deinselaan nr. 8 te Almelo, maar er kunnen altijd meer kaartjes bij. Hierdoor zal onze grote kantinebaas het ook even rustiger aan moeten doen en niet op de meest drukke tijdstippen op de club zijn. Uw verslaggever hoopt wel dat hij op het stratenvoetbal aanwezig zal zijn en daar een lekker biertje met uw verslaggever zal nuttigen net als ieder jaar als uw verslaggever de kantine op zaterdag afsluit in bijzijn van de gehele stratencommissie en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Stratenvoetbal toernooi

Zoals elk jaar zal dit evenement weer plaatsvinden in het tweede weekend van juni. Dus dit jaar op 9 en 10 juni. Was vorig jaar de Acacialaan/Beukenlaan combinatie de sterkste. Uw verslaggever heeft vernomen dat de andere straten er klaar voor zijn om de Jan Nijlandbokaal over te nemen en daarvoor al geheime trainingen organiseren. Het beloven dus twee mooie dagen te worden en het programma is al gepubliceerd op site.

Zilveren bruidspaar Rik en Daniëlle Veldman

Daarnaast was het afgelopen weekend groot feest aan de Wilgenstraat alwaar barbequeKing Rik Veldman samen met zijn lieve vrouw Daniëlle en de twee kinderen het zilveren huwelijksfeest konden vieren. In deze tijden een ware prestatie en uw verslaggever feliciteert het bruidspaar dan ook van harte.

Beachvolleybal toernooi

Is de koek dan op. Nee nog steeds niet want voor de zomervakantie staat op 15 juli het beachvolleybal toernooi gepland. Ook hier zijn mensen al volop mee bezig. Uw verslaggever heeft gehoord dat hoewel het aantal deelnemende ploegen is uitgebreid naar 42 nog maar één ploeg mee kan doen, maar aanmelden als team kan alsnog maar dan kom je op de reservelijst te staan. Dus haast u als u denkt ik wil nog mee doen met de complete familie ploegje  bijvoorbeeld en anders komt u als toeschouwer gezellig langs om te kijken en genieten van de gezelligheid en de gemoedelijkheid.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!