Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

IN MEMORIAM BEATRIX ZORA

18 juli 15:15  Vrijdag 16 juli bereikte ons het droevige bericht dat Beatrix Zora na een kort ziektebed is overleden. Beatrix was meer dan 25 jaar actief voor onze club met diverse werkzaamheden, de meesten kenden haar van haar vrijwilligers activiteiten op zaterdagmiddag in de keuken. meer »

1122x gelezen

ASV’57 EK-Poule winnaars

18 juli 13:15  In de afgelopen weken was Nederland in de ban van het EK en het Nederlands elftal. Binnen ASV’57 gaf dit toernooi een extra lading i.v.m. de opgezette EK-Poule. Hieraan deden uiteindelijk 208 personen mee. Het Nederlands elftal struikelde na de poulefase over de altijd lastige (cliché) Tsjechen. Zij konden na een beschamende 0-2 nederlaag weer huiswaarts keren. Het EK was voor hen over en uit.meer »

300x gelezen

Uw verslaggever neemt de pen maar weer eens ter hand

2 juli 13:45  Uw verslaggever heeft al lange tijd niets van zich laten horen. Niet omdat het niet kon maar het was meer dat uw verslaggever gewoon de tijd niet had om dingen om te schrijven omdat andere dingen nu eenmaal belangrijker zijn in het leven. In de tussentijd heeft uw verslaggever bijvoorbeeld al twee prikken gehad van het merk Pfizer, volgens allerlei geleerden de Rolls Royce van de vaccinaties, en zo helpt uw verslaggever een klein beetje mee het beruchte virus te verslaan waardoor er weer van alles mogelijk is. meer »

303x gelezen

Nieuwe teamindelingen jeugd seizoen '21 / '22

26 juni 14:30  Beste jeugdleden, Hierbij informeren we jullie over de teamindeling voor komend seizoen. De trainers en leiders zijn hierover vrijdagavond geïnformeerd. meer »

237x gelezen

We hebben jullie gemist!!!!!

26 juni 13:00  Aan alle vrijwilligers, toekomstige en potentiële, vrijwilligers van ASV'57 meer »

188x gelezen

ASV'er betrokken bij grote sponsor actie Muskathlon

22 juni 15:00  Hallo ASV'ers, Daar zit ik dan op mijn luxe hoekbank, een laptop op schoot en een groot glas koud water naast me. Je leest dit bericht omdat ik me heb laten raken door de heftigheid van mensen in armoede. Mensen zoals jij en ik die moeten knokken om überhaupt aan water te komen, levensbehoefte nummer 1! Ik kan me vanaf mijn mooie bank zo’n leven nauwelijks voorstellen; het is niet leven maar overleven! Stel ik was niet in Nederland geboren maar in een krottenwijk in Kenia, dan…meer »

193x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!