Nieuws - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Jubilarissen bij de nieuwjaarsreceptie en het ASV'57 Snerttoernooi

10 januari 19:15  Uw verslaggever heeft genoten van de Kerst en de viering van oud en nieuw alhoewel uw verslaggever dit keer niet bij het traditionele carbidschieten aanwezig is geweest. Uw verslaggever was op weg naar de kanonnen bij het ASV-veld en is daar ook aan gekomen. Echter door het natte gras in combinatie met zijn regenlaarzen viel uw verslaggever - als iemand die door Nico Verhoeven vol wordt geraakt - achterover op zijn rug. Uw verslaggever bemerkte dat hij kliedernat was geworden en meldde de gunners dat hij even weg ging maar terug zou komen. Dat laatste gebeurde echter niet want de smak op de grond veroorzaakte zoveel pijn dat uw verslaggever genoodzaakt was rust te nemen op oudejaarsdag. meer »

466x gelezen

ASV’57 MERCHANDISE, SJAAL EN/OF MUTS BESTELLEN

9 januari 19:45  In deze winterperiode heeft de activiteitencommissie van ASV’57 sjaals en mutsen ingekocht met het ASV’57 logo. Wil je een sjaal en / of muts bemachtigen, vul dan het onderstaand e-mail formulier in!!! meer »

208x gelezen

UPDATE VOORVERKOOP KAARTEN HOLLANDSE AVOND, CONTANTE BETALING

5 januari 18:15  OP ZATERDAG 7 JANUARI START TIJDENS HET JAARLIJKSE SNERTTOERNOOI DE KAARTVERKOOP VOOR DE ASV’57 HOLLANDSE AVOND DAT GEHOUDEN WORDT OP ZATERDAG 11 MAART.meer »

225x gelezen

UPDATE: Teamindelingen / speelschema ASV’57 Snerttoernooi

15 december 17:00  De teamindelingen en speelschema voor het ASV’57 Snerttoernooi dat gehouden wordt op zaterdag 7 januari zijn bekend. Elk team heeft een mix van spelers uit diverse seniorenteams.meer »

786x gelezen

Voorbereidingsprogramma winterstop ASV’57 1

14 december 14:15  De eerste seizoenshelft voor ASV’57 1 zit er inmiddels op en zal in januari beginnen aan de voorbereidingsprogramma met trainingen en oefenwedstrijden.meer »

170x gelezen

ASV’57 gaat met een monsterzege tegen de Blauwwitters de winterstop in als koploper 13-0 (5-0)

13 december 12:45  Uw verslaggever stond dit weekend op zaterdag wat later op. Na de kater van vrijdagavond waarbij het Nederlands elftal werd uitgeschakeld door Messi en co, had uw verslaggever niet zoveel zin om vroeg uit de veren te komen. Eerlijkheidshalve moet daarbij ook vermeld worden dat de biertjes van 10% ook niet bepaald bevorderlijk zijn voor het welzijn van uw verslaggever.meer »

263x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!