Nieuws - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

ASV’57 JO17 kampioen na verassend verlies van concurrent vv Daarlerveen JO17

6 juni 18:45  Uw verslaggever had een vrije zaterdag want moeders de vrouw was afgereisd in gezelschap van nummer twee naar Den Haag. Daar stond nummer één te wachten om samen het Moederdag geschenk te onthullen. Dus was uw verslaggever in staat af te reizen naar ‘t Heuveltje waar om 10.15 uur de aftrap zou zijn tussen onze ASV’57 JO17 en Hardenberg’85 JO17. Uw verslaggever was benieuwd of de ploeg zich kon herstellen na de nederlaag van vorige week tegen vv Daarlerveen waardoor het kampioenschap uit zicht verdween omdat vv Daarlerveen door deze overwinning een punt meer had dan de onzen. meer »

278x gelezen

Weekverslag van “Uw Verslaggever”

31 mei 18:30  Hoewel er in het afgelopen weekend best veel voetbalwedstrijden op het programma stonden is uw verslaggever niet afgereisd naar ‘t Heuveltje. Soms zijn andere dingen in het leven net iets belangrijker dan voetbal zullen we maar zeggen. Uw verslaggever was dan ook niet aanwezig in Daarleveen waar JO17 om 11.30 uur moest aantreden en kampioen kon worden. Dat gebeurde helaas niet, want de ploeg verloor met 3-1 en staat daardoor één punt achter de ploeg uit Daarleveen en is dus afhankelijk hoe deze ploeg het komend weekend zal gaan doen tegen Juventa’12 terwijl wij thuis spelen tegen de nummer drie Hardenberg. Maar een kans is een kans en die zijn er om te grijpen dus gewoon vol gas geven en kijken waar het schip strandt zei ooit een wijs man.meer »

212x gelezen

ASV’57 sponsor Fysiotherapie Het Schol in de spotlight

30 mei 17:45  Fysiotherapie Het Schol te Almelo is sinds een jaar bronzen sponsor van onze vereniging. Daarnaast verzorgd fysiotherapeut Rick de verzorging van onze eerste selectie en mede door hem waren het aantal blessures dit jaar gering te noemen. Hoog tijd dus om deze sponsor onder de aandacht te brengen bij onze leden. meer »

244x gelezen

Programma Stratenvoetbal toernooi 9 en 10 juni 2023

28 mei 13:45  Op vrijdagavond 9- en zaterdag 10 juni wordt weer het Aadorpse Stratenvoetbal toernooi georganiseerd. Een grootse happening voor Aadorp waar iedereen al maanden van te voren naar uitkijkt.meer »

379x gelezen

ASV’57 KAMPIOEN EN KEERT NA 1 SEIZOEN TERUG NAAR DE 3e KLASSE

23 mei 18:15  Uw verslaggever was het afgelopen weekend niet aanwezig bij de laatste wedstrijd van het eerste team. Dus geen wedstrijdverslag dit keer. Dat is ook niet van belang immers de wedstrijd werd ruim gewonnen en daardoor keren we na één jaar terug naar de derde klasse. In het regionale dagblad genaamd Tubantia stond zowaar een interview met aanvoerder Bjorn Stokman, Nick Schuur en onze scheidende coach Ewald Wassink. Uw verslaggever verwijst daarna. meer »

396x gelezen

ASV’57 zet reuzestap richting kampioenschap na ruime overwinning op De Blauwwitters 0-7 (0-4)

15 mei 18:30  Volgens uw verslaggever heeft de almachtige leider van ASV’57 het afgelopen weekend beleefd als een droom. Op vrijdagavond - zo stelt uw verslaggever zich dat voor - zat de almachtige samen met zijn vrouw met een glas droge witte wijn te kijken hoe de zwart-witte profs uit Almelo met 0-3 zegevierden in Breda en daardoor komende vrijdag wellicht de kampioensvlag kunnen hijsen. De andere grote voetballiefde van de almachtige voorzitter namelijk de dokwerkers uit Rotterdam behaalden dit doel afgelopen zondag al toen men won van de geelroden uit Deventer. Uw verslaggever stelt zich dan voor dat de almachtige getooid in zijn Feyenoordpyjamaatje door het huis danst om het zo te vieren, maar dat zal utopie zijn. meer »

409x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!