Nieuws - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

ASV’57 verliest thuis van SVVN in de eerste competitiewedstrijd 1-3 (0-0)

25 september 18:00  Toen uw verslaggever afgelopen zaterdag richting het heuveltje fietste zag hij een mooie buizerd zitten op een lantaarnpaal. Onverstoorbaar zat de vogel als een heerser te kijken met een blik van dit is mijn terrein en je blijft er af. Uw verslaggever vond dat eigenlijk wel een mooi uitgangspunt voor de wedstrijd tegen SVVN die zou worden gespeeld. Heersen op je eigen terrein en laten zien wie de baas is.meer »

247x gelezen

ASV’57 activiteiten kalender 2023 - 2024

15 september 13:30  Ook dit seizoen worden er weer diverse activiteiten georganiseerd door de activiteitencommissie en de stratenvoetbal organisatie van ASV’57. Er staan nu 5 grote activiteiten op de planning die jaarlijks op de kalender staan zoals het Kerst kaart- en darttoernooi, het Snerttoernooi, de Hollandse avond, Aadorpse stratenvoetbal toernooi en het Beachvolleybal toernooi. meer »

358x gelezen

RABO CLUB SUPPORT, STEM OP ASV’57 !!!

8 september 21:00  Het is velen al jaren een doorn in het oog: De scheuren in de plastic ramen van de Hero Brinkman Tribune. Al meermalen is het bestuur er door de bezoekers van ons sportpark op gewezen dat dit geen gezicht is en afbreuk doet aan de uitstraling van onze tribune. De activiteitencommissie heeft in samenspraak met het bestuur doorgepakt en gaat dit nu onderhanden nemen. Aangezien alles de afgelopen jaren al aanzienlijk duurder is geworden en ook deze “restauratie” nog wel aardig in de papieren kan lopen moeten we creatief omgaan met de beschikbaarheid van onze geldmiddelen. De jaarlijkse Rabo Clubsupport Actie is een mooi initiatief die ons daarbij financieel kan helpen. Naast het financieel ondersteunen van verenigingen biedt de Rabobank ook vele workshops die ons inzichten verschaffen op vele gebieden (sponsoring, vrijwilligersbeleid, hoe een vereniging te besturen). Een goede en betrouwbare partner.meer »

145x gelezen

Opening ‘Henk van den Els entreepoort’ en DOE-DAG bij ASV’57

30 augustus 18:15  Uw verslaggever heeft nog vakantie en dat betekent zoals hij met zichzelf heeft afgesproken geen verslagen op de site van ASV’57. Maar als dan de grote roerganger bijna smeekt dat hij toch een stukje moet schrijven over hetgeen het afgelopen weekend allemaal heeft plaatsgevonden zwicht uw verslaggever wel heel gemakkelijk volgens moeders de vrouw. Dus zit uw verslaggever te zwoegen achter zijn kleine laptop om een epistel te schrijven over hetgeen is gebeurd dit weekend. meer »

454x gelezen

26 AUG. ASV’57 DOE DAG & OPENING ‘HENK VAN DEN ELS ENTREEPOORT’

14 augustus 19:00  26 Augustus hebben we weer de jaarlijkse doe-dag, vorig jaar met zo’n 60 vrijwilligers veel kunnen doen. Dus we hopen dat er dit jaar ook weer veel komen. meer »

380x gelezen

Sportfysiotherapeut Rick Scholten inloopspreekuur bij ASV’57

14 augustus 17:45  Aanstaande donderdag (17-08) start Rick Scholten met het wekelijkse sport inloopspreekuur van 20:00 uur tot 21:00 uur bij ASV’57 Aadorp. Heb je een blessure of vragen over een blessure, loop langs, kom binnen. Rick is sportfysiotherapeut, hij is er voor alle leden van ASV’57.meer »

250x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!