ASV’57 verliest van SV Rijssen met 4-1 (0-0) - ASV'57 Aadorp

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ASV’57 verliest van SV Rijssen met 4-1 (0-0)

ASV’57 verliest van SV Rijssen met 4-1 (0-0)

24 april 2023 19:00


Uw verslaggever beleefde niet zijn leukste week voorafgaand aan de wedstrijd tegen sv Rijssen en dat is nog eens eufemistisch uitgedrukt ook. Van sommige berichten wordt je dan ook nog eens heel stil. Uw verslaggever zal er maar niet te veel woorden aan wijden maar het werd wel snel duidelijk dat als het kampioenschap gehaald zou worden - hetgeen mogelijk was - dan zou het niet groots gevierd worden en dan is uw verslaggever weer trots op onze kleine betrokken en sociale club, dat zo’n besluit uit respect wordt genomen.

(Link naar het fotoverslag volgt onder het artikel)

Toch zag uw verslaggever dat vele Aadorpers waren afgereisd naar het mooie sportcomplex van SV Rijssen waarbij grote vriend in korte hemdsmouw weer op zijn stalen ros arriveerde. Uw verslaggever had de avond er voor een klein feestje gehad en had niet zoveel zin in fietsen. Aldus arriveerde uw verslaggever met de bolide van de voorzitter in Rijssen. Het eerste wat uw verslaggever opmerkte was de grote stenen trap die leidde naar de kantine. Uw verslaggever vraagt zich in hemelsnaam af hoe men dit verzint alhoewel er wel lift aanwezig was nam uw verslaggever toch de moeite om de steile trap te beklimmen, maar nam zich voor bovenaan aangekomen gelijk weer voor niet diezelfde trap op de terugweg te nemen en een veiliger weg te vinden. DJ Jans u weet wel de man van de muziek in de kantine had denkt uw verslaggever ook liever een andere afslag genomen de week er voor want als het kikkerdril op je schedel plakt is er iets niet goed gegaan.

Toen uw verslaggever wederom was afgedaald naar het veld - via een andere trap, zag hij dat de wedstrijd keurig op tijd werd aangefloten door de scheidsrechter van dienst. Uw verslaggever zag dat Dylan, geblesseerd, Lars, geschorst en Jeroen Schwarte, Nick Visser niet op het veld stonden en dus heb je een andere beginopstelling dan de weken er voor, maar dat zijn keuzes die je vooraf maakt. SV Rijssen trok zich terug en loerde zoals veel ploegen in onze klasse op de counter. Daar hadden we in de eerste 45 minuten niet zoveel moeite mee. Er werd af en toe goed druk naar voren gezet waardoor de passing aan de Rijssense kant niet erg nauwkeurig was. Ook wij kregen niet al te veel kansen, maar waren er wel een paar keer dichtbij, maar net een stap te laat of de doelman stond wel in de weg.

Dus toen de rust aanbrak en de tweede helft een aanvang nam had uw verslaggever er nog het volste vertrouwen in. Echter de ASV-ploeg die in de tweede helft het veld betrad leek niet op die in de eerste helft. Uw verslaggever weet niet wat er in de thee heeft gezeten, maar kan zo maar dat er iets verdovends door geroerd is.

Lamlendig, inspiratieloos en machteloosheid waren de trefwoorden van die tweede helft. SV Rijssen ging echter wel door met de dezelfde instelling en kwamen - dat moet gezegd - wel een beetje gelukkig op een 1-0 voorsprong, maar hierna was de fut er helemaal uit. Met andere woorden we werden eigenlijk overklast door de Rijssenaren en daar konden de wissels ook geen verandering in brengen alhoewel Sander Drenthen er nog wel eentje inkopte.

Aan de uiteindelijke 4-1 eindstand valt gewoonweg niets af te dingen en was gewoon verdiend en aan ons zelf te wijten. Onze nieuwe trainer/coach voor het volgend seizoen Helwich Machielsen had het toen al bekeken en had ruim voor het einde zijn aantekenboekje al vol geschreven zo zag uw verslaggever.

Nu Bornerbroek gewoon heeft gewonnen van AVC Heracles hebben we nog drie punten voorsprong en moeten we eigenlijk nog één wedstrijd winnen om de kampioensvlag te te hijsen. Immers we hebben nog steeds 25 doelpunten meer gemaakt dan Bornebroek en uw verslaggever gelooft er niet in dat er wederom een Kloosterhaartje zal gebeuren.

Al kan het met de instelling die we hebben getoond in de tweede helft nog weleens moeilijk worden, maar gelukkig hebben we twee weken om even bij zinnen te komen en om ons te herpakken. Dus gaan we eerst op 13 mei naar de Blauwwitters - speelden overigens knap gelijk tegen Voorwaarts en dan op 20 mei thuis tegen Mariënheem en wat is mooier dan thuis kampioen worden. Uw verslaggever maakt dat overigens niet mee, maar dat hindert niet. Hij hoopt later nog wel even te kunnen genieten van de festiviteiten die worden georganiseerd zo heeft uw verslaggever begrepen, maar eerst maar even de koppies leeg maken na een trieste week.

Fotoverslag van de wedstrijd >>

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!